0186-201918
Moderne Tuinkamer Portugaal

Moderne Tuinkamer Portugaal

Voor een klant in Portugaal mochten wij deze moderne tuinkamer op maat ontwerpen en bouwen. De constructie werd vanuit onze werkplaats zwart aangeleverd en op locatie nogmaals geschilderd voor een perfect egaal uiterlijk.

Het zwarte hout gecombineerd met de witte boeirand en de gevlinderde betonvloer zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Een perfecte overkapping om in de tuin te ontspannen en samen te borrelen, eten of barbecuen.

Bovendien vormen de onderdelen met zwarte horizontale planken een creatieve oplossing: je behoudt een gevoel van knus en beschut zitten, terwijl je nog steeds heerlijk in de buitenlucht zit. 

Aan de rechterkant van de overkapping hebben wij de zithoek ingericht, precies waar de meeste zon staat. Want ook daar denken wij graag in mee: de ligging in jouw tuin en stand van de zon, zodat jij het meeste profijt van jouw buitenverblijf hebt. Dat is de kracht van maatwerk!

Moderne Tuinkamer *Portugaal Moderne Tuinkamer *Portugaal Moderne Tuinkamer *Portugaal Moderne Tuinkamer *Portugaal Moderne Tuinkamer *Portugaal
Vraag brochure aan? Op zoek naar inspiratie? Vraag brochure aan Vrijblijvend advies op maat? Vrijblijvend advies op maat? Maak een afspraak
Vraag gratis brochure aan Ontvang advies op maat