0186-201918
Landelijke Kapschuur Dirksland

Landelijke Kapschuur Dirksland

Deze kapschuur voor een klant in Dirksland is een prachtig voorbeeld van onze landelijke bouwstijl. De combinatie van zwart en natuurlijk hout oogt stoer en rustgevend, en past perfect in de tuin langs het water.

Onze kapschuur is een halfopen constructie met een hellend dak; ideaal om met visite of familie lekker in de buitenlucht te zitten. De afsluitbare houten deur opent naar een opslagruimte onder het dak voor tuinkussens. Een schuur voor comfort en opslag in één, die effectief gebruik maakt van de ruimte die je hebt!

In onze landelijke stijl zijn de houten balken in het dak van binnenuit goed zichtbaar. Dat zorgt voor een sfeervol en ruimtelijk effect. Met keramische dakpannen en een zinken dakgoot, is de kapschuur voorzien van een fraaie afwerking die goed beschermt tegen de elementen. Zelfs bij regen kun je nog veilig en droog onder het dak zitten. Een mooie aanwinst voor dit terrein!

Geïnteresseerd in een kapschuur van Robuust bij jou in de tuin? Bekijk dan ons aanbod van kapschuren hier.

Bekijk Kapschuren
Kapschuur Dirksland
Landelijke Kapschuur *Dirksland Landelijke Kapschuur *Dirksland Landelijke Kapschuur *Dirksland Landelijke Kapschuur *Dirksland Landelijke Kapschuur *Dirksland Landelijke Kapschuur *Dirksland Landelijke Kapschuur *Dirksland Landelijke Kapschuur *Dirksland
Vraag brochure aan? Op zoek naar inspiratie? Vraag brochure aan Vrijblijvend advies op maat? Vrijblijvend advies op maat? Maak een afspraak
Vraag gratis brochure aan Ontvang advies op maat