0186-201918
Landelijke Tuinkamer Middelharnis

Landelijke Tuinkamer Middelharnis

Voor een klant in Middelharnis mochten wij deze prachtige tuinkamer in landelijke stijl verzorgen. Een project waarbij we rustieke en moderne elementen mooi konden combineren. Modern comfort met een landelijke uitstraling!

Voor een klant in Middelharnis mochten wij deze prachtige tuinkamer in landelijke stijl verzorgen. Een project waarbij we rustieke en moderne elementen mooi konden combineren: natuurlijke houten balken en een vloer van steenschotten, maar met glazen schuifwanden en een lichtkoepel in het dak. Modern comfort met een landelijke uitstraling!

De gepoedercoate stalen frames van de ramen garanderen een ijzersterke constructie die goed bestand is tegen de elementen. De tuinkamer is zelfs voorzien van een kachel/openhaard, die veilig de ruimte kan verwarmen wanneer de temperatuur daalt. Een ruimte waar je dus elk seizoen comfortabel kan zitten, van zwoele zomers tot knusse winters. Een van onze specialiteiten!

Interesse in een tuinkamer van Robuust voor in uw eigen tuin? Bekijk hier onze tuinkamers en mogelijkheden.

Bekijk Tuinkamers
Landelijke tuinkamer Middelharnis
Landelijke Tuinkamer *Middelharnis Landelijke Tuinkamer *Middelharnis Landelijke Tuinkamer *Middelharnis Landelijke Tuinkamer *Middelharnis Landelijke Tuinkamer *Middelharnis Landelijke Tuinkamer *Middelharnis Landelijke Tuinkamer *Middelharnis Landelijke Tuinkamer *Middelharnis
Vraag brochure aan? Op zoek naar inspiratie? Vraag brochure aan Vrijblijvend advies op maat? Vrijblijvend advies op maat? Maak een afspraak
Vraag gratis brochure aan Ontvang advies op maat