0186-201918
Landelijke Tuinkamer Bilthoven

Landelijke Tuinkamer Bilthoven

Voor een klant in Bilthoven mochten wij deze prachtige tuinkamer op maat in landelijke stijl verzorgen. Een project waarbij we rustieke en moderne elementen mooi konden combineren.

De tuinkamer rust op een stevige constructie van douglashouten balken. Het rustieke uiterlijk is compleet met een vloer van geoceramica betonlook tegels van 1x1 meter, en de grijsgespoten houten wanden die na montage nogmaals afgelakt zijn. Natuurlijk ontbreken onze glazen schuifwanden ook niet, die de tuinkamer in één keer transformeren van een mooie open constructie tot een knusse afgesloten ruimte. Geschikt om comfortabel te zitten bij elk jaargetijde!

Naast de zitruimte komt deze tuinkamer met een toilet en zelfs een installatieruimte voor een later te bouwen zwembad. De riolering en wateraansluitingen hebben wij volledig voor onze rekening genomen, met een keurig weggewerkt eindresultaat. Geen zichtbare buizen of slangen die het beeld van jouw tuin verstoren.

Interesse in een tuinkamer op maat van Robuust voor in uw eigen tuin? Bekijk hier onze tuinkamers en mogelijkheden.

Landelijke Tuinkamer *Bilthoven Landelijke Tuinkamer *Bilthoven Landelijke Tuinkamer *Bilthoven Landelijke Tuinkamer *Bilthoven Landelijke Tuinkamer *Bilthoven Landelijke Tuinkamer *Bilthoven Landelijke Tuinkamer *Bilthoven Landelijke Tuinkamer *Bilthoven
Vraag brochure aan? Op zoek naar inspiratie? Vraag brochure aan Vrijblijvend advies op maat? Vrijblijvend advies op maat? Maak een afspraak
Vraag gratis brochure aan Ontvang advies op maat