0186-201918
Moderne TuinkamerVoorburg

Moderne TuinkamerVoorburg

Deze overkapping van 6x3 meter is een prachtig voorbeeld van de mogelijkheden bij Robuust. De basis wordt gevormd door zwarte balken en wanden, een wit plafond met authentieke pen-en-gat constructie en een gevlinderde betonvloer.

Deze overkapping van 6x3 meter is een prachtig voorbeeld van de mogelijkheden bij Robuust. De basis wordt gevormd door zwarte balken en wanden, een wit plafond met authentieke pen-en-gat constructie en een gevlinderde betonvloer. Een chique en rustgevende kleurencombinatie voor in de tuin. De glazen schuifwanden zijn gehuisd in een sterk frame van gepoedercoat staal en openen en sluiten moeiteloos.

Deze overkapping hebben wij voorzien van een groendak: een plat dak waar planten of bloemen bovenop aangelegd zijn en blijven groeien. Een mooie toevoeging aan elke tuin, én natuurlijk goed voor het milieu!

Ten slotte bevat de overkapping een kachel en dimbare lichtspots in de dakbalken, om in elk seizoen en elk moment van de dag comfortabel en met goede belichting te kunnen zitten. Onopvallende zwarte stopcontacten voor elektrische aansluitingen maken het geheel af.

Moderne Tuinkamer*Voorburg Moderne Tuinkamer*Voorburg Moderne Tuinkamer*Voorburg Moderne Tuinkamer*Voorburg Moderne Tuinkamer*Voorburg Moderne Tuinkamer*Voorburg Moderne Tuinkamer*Voorburg Moderne Tuinkamer*Voorburg
Vraag brochure aan? Op zoek naar inspiratie? Vraag brochure aan Vrijblijvend advies op maat? Vrijblijvend advies op maat? Maak een afspraak
Vraag gratis brochure aan Ontvang advies op maat