0186-201918
Modern Poolhouse Zuid-Beijerland

Modern Poolhouse Zuid-Beijerland

Dit moderne poolhouse voor een klant in Zuid-Beijerland sluit perfect aan op de rest van het huis; iets waar waar wij graag rekening mee houden in onze ontwerpen!

Dit moderne poolhouse voor een klant in Zuid-Beijerland sluit perfect aan op de rest van het huis; iets waar waar wij graag rekening mee houden in onze ontwerpen! De combinatie van witte platen en hardhouten palen zorgt voor een strakke en moderne look. De afsluitbare cabine is een makkelijke plek om je om te kleden en items als badhandoeken te bewaren.

Een poolhouse is de perfecte toevoeging om een dag bij het zwembad door te brengen. Met één overkapping heb je een beschute plek om je af te drogen na het zwemmen, om te kleden en in de schaduw te zitten. Een heerlijke luxe voor jou en je visite!

Geïnteresseerd in een poolhouse van Robuust in jouw tuin? Bekijk ons aanbod van poolhouses hier.

Bekijk Poolhouses
Poolhouse Zuid-Beijerland
Modern Poolhouse *Zuid-Beijerland Modern Poolhouse *Zuid-Beijerland Modern Poolhouse *Zuid-Beijerland Modern Poolhouse *Zuid-Beijerland Modern Poolhouse *Zuid-Beijerland Modern Poolhouse *Zuid-Beijerland Modern Poolhouse *Zuid-Beijerland Modern Poolhouse *Zuid-Beijerland
Vraag brochure aan? Op zoek naar inspiratie? Vraag brochure aan Vrijblijvend advies op maat? Vrijblijvend advies op maat? Maak een afspraak
Vraag gratis brochure aan Ontvang advies op maat