0186-201918
Landelijke Schuur Sommelsdijk

Landelijke Schuur Sommelsdijk

De combinatie van zwart, wit en natuurlijk hout geeft de schuur een opvallende uitstraling, die weer bewijst dat landelijk en modern elkaar niet uit hoeven te sluiten. Dat is eigentijds!

De basis voor deze landelijke schuur voor een klant in Sommelsdijk wordt gevormd door dikke 180x180 mm douglashouten balken. Met zo’n fundering staat alles als een huis! Voor de wanden gebruikten we zwart gespoten Zweeds rabat, wat zich makkelijk horizontaal laat stapelen. De ramen in de wanden en het A-frame van het dak zorgen voor een natuurlijke lichtinval in de schuur.

De metalen details op de deur en balken ogen stoer en zorgen voor een mooie afwerking. De combinatie van zwart, wit en natuurlijk hout geeft de schuur een opvallende uitstraling, die weer bewijst dat landelijk en modern elkaar niet uit hoeven te sluiten. Wanneer door een externe partij zonnepanelen op het dak geïnstalleerd werden, vielen deze ook niet uit de toon maar pasten juist uitstekend in het geheel. Dat is eigentijds!

Geïnteresseerd in een landelijke schuur van Robuust in jouw tuin? Bekijk dan ons aanbod van landelijke schuren hier.

bekijk landelijke schuren
Landelijke Schuur Sommelsdijk
Landelijke Schuur *Sommelsdijk Landelijke Schuur *Sommelsdijk Landelijke Schuur *Sommelsdijk Landelijke Schuur *Sommelsdijk Landelijke Schuur *Sommelsdijk Landelijke Schuur *Sommelsdijk Landelijke Schuur *Sommelsdijk Landelijke Schuur *Sommelsdijk
Vraag brochure aan? Op zoek naar inspiratie? Vraag brochure aan Vrijblijvend advies op maat? Vrijblijvend advies op maat? Maak een afspraak
Vraag gratis brochure aan Ontvang advies op maat