0186-201918
Landelijke Overkapping Herkingen

Landelijke Overkapping Herkingen

Deze overkapping voor een klant in Herkingen biedt zowel een aangename plek om te zitten, als een praktische opslagruimte! Lekker overdekt genieten van de buitenlucht, of juist knus binnen zitten zonder wind? Het kan allebei!

Deze overkapping voor een klant in Herkingen biedt zowel een aangename plek om te zitten, als een praktische opslagruimte! Met de verschuifbare glazen wanden is de overkapping makkelijk te betreden en geniet je altijd van het natuurlijke daglicht dat binnenvalt. Lekker overdekt genieten van de buitenlucht, of juist knus binnen zitten zonder wind? Het kan allebei!

De gevlinderde betonvloer werd door ons ter plekke gestort en creeërt een interessant contrast met het witte hout. Met de detailafwerking, zoals de verzonken balken met een klassiek freesrandje, voorzagen we deze overkapping van een chique klassieke stijl. Een nette locatie om met vrienden of familie tijd door te brengen, maar ook om zakelijk bezoek te ontvangen.

Geïnteresseerd in een overkapping van Robuust in jouw eigen tuin? Bekijk onze verschillende overkappingen en opties via de onderstaande knop.

Bekijk overkappingen
Landelijke Overkapping Herkingen
Landelijke Overkapping *Herkingen Landelijke Overkapping *Herkingen Landelijke Overkapping *Herkingen Landelijke Overkapping *Herkingen Landelijke Overkapping *Herkingen
Vraag brochure aan? Op zoek naar inspiratie? Vraag brochure aan Vrijblijvend advies op maat? Vrijblijvend advies op maat? Maak een afspraak
Vraag gratis brochure aan Ontvang advies op maat