0186-201918
Over ons

Over ons

Een passie voor ambachtelijk maatwerk en houtbouw van de hoogste kwaliteit. Dat is Robuust.

Over Ons

Robuust is in 2019 opgericht door Christian Steehouwer en Marnix Blokland. Wat bracht ons samen? Een passie voor ambachtelijk maatwerk en houtbouw van de hoogste kwaliteit. Dat is Robuust. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland, Zuid-Holland, maar staan klaar voor projecten door heel Nederland. Benieuwd naar ons eerdere werk? Bekijk ook onze portfolio.

Waarom kiest u voor Robuust? Wij leggen de lat hoog voor kwaliteit, hoogwaardige materialen én een prachtig uiterlijk. Maatwerk is altijd een optie; u kiest zelf de materialen en kleuren voor de uitstraling die bij uw huis past. Rustiek of modern, alles is mogelijk. Teveel keuze? Laat u adviseren in een vrijblijvend orientatiegesprek en we komen er samen uit.

Naast onze diverse buitenverblijven, schuren en garages bieden wij ook onze eigen Robuust buitenkeuken: de perfecte samenvatting van waar wij voor staan. Oersterke materialen en een ambachtelijke constructie die jarenlang woon- en leefplezier garandeert. Dat is Robuust.

Bezoek onze showroom

Wilt u onze producten ook in het echt bekijken, voordat u een beslissing maakt? Dat kan natuurlijk! Maak een afspraak en kom langs bij onze showroom op locatie. Aan de hand van onze voorgebouwde modellen krijgt u een tastbare indruk van de afmetingen, materialen en uitstraling die u zoekt voor uw tuin. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Wij staan klaar om u te adviseren!

Review
Robuust heeft ervoor gezorgd dat onze tuin echt af is. Het vakmanschap straalt er vanaf. Wij zijn enorm goed geadviseerd en het eindresultaat is boven verwachting mooi.
Wim en Mirjam Uytenhagen
Vraag brochure aan? Op zoek naar inspiratie? Vraag brochure aan Vrijblijvend advies op maat? Vrijblijvend advies op maat? Maak een afspraak
Vraag gratis brochure aan Ontvang advies op maat