0186-201918
Onze Werkwijze

Onze Werkwijze

Benieuwd hoe Robuust te werk gaat? Lees hier meer over onze werkwijze, stap voor stap. Zo weet u precies wat u kunt verwachten als wij met uw project aan de slag gaan.

ONZE WERKWIJZE

[stap1]#oriëntatie
stap1
oriëntatie

Benieuwd wat Robuust voor uw buitenleven kan betekenen? Of heeft u al een project in gedachten, en zoekt u naar het juiste team voor de uitvoering? Maak een afspraak en kom bij ons langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem indien mogelijk een plattegrond met afmetingen en situatiefoto’s mee. Samen zetten wij al uw wensen en eisen op een rij en maken wij aan de hand van schetsen of voorbeelden het project inzichtelijk. Aan de hand van ons showroommodel zijn alle mogelijkheden zichtbaar.

[stap2]#ontwerp en prijsopgave
stap2
ontwerp en prijsopgave

Bent u tevreden met het adviesgesprek, en kwam er een mooi concept uit? Na ons gesprek ontvangt u onze offerte, waar we helder in uitgeleggen wat elk onderdeel precies kost. Zodra u ook hiermee akkoord bent, gaan wij aan de slag met het ontwerp en plannen we samen met u de klus in. Natuurlijk keurt u ook het definitieve ontwerp goed voordat wij beginnen met de productie.

[stap3]#productie
stap3
productie

Na goedkeuring van het ontwerp gaan wij aan de slag met de werk- en detailtekeningen, bestellen we de nodige materialen en bereiden we zo veel mogelijk voor op onze eigen werkplaats. Door een goede voorbereiding zorgen wij dat de montage vlot en foutloos verloopt. Gedurende de productie onderhouden we persoonlijk contact met de klant, zodat eventuele veranderingen tijdens de montagefase nog mogelijk zijn.

[stap4]#plaatsing
stap4
plaatsing

Als we alles voorbereid hebben, voeren we de bouw van het project uit op de vastgestelde data. Vanzelfsprekend werken wij zo efficient mogelijk met een goede voorbereiding, om de montage soepel en foutloos te laten verlopen. U ziet voor uw ogen uw concept werkelijkheid worden!

[stap5]#oplevering & nazorg
stap5
oplevering & nazorg

Nadat de montage tot in de kleinste details is uitgevoerd, lopen wij alles met u door. Pas als u helemaal tevreden bent zijn wij dat ook! Wij hopen dat u terug kijkt op een succesvolle samenwerking met een schitterend eindresultaat. Als u na de oplevering nog vragen heeft, staan wij direct voor u klaar. Geniet van uw nieuwe buitenomgeving!

Vraag brochure aan? Op zoek naar inspiratie? Vraag brochure aan Vrijblijvend advies op maat? Vrijblijvend advies op maat? Maak een afspraak
Vraag gratis brochure aan Ontvang advies op maat